Vindbaarheid

Word beter vindbaar in de Google zoekresultaten

1. Zoekmachineoptimalisatie

Er zijn te veel fabels wat betreft vindbaarheid. Waar het in essentie om draait is dat je goede teksten op je taxi website hebt staan en wekelijks iets doet aan de vindbaarheid van je website. Dit kun je doen door je aan te melden bij verschillende bedrijfsregisters, social media en wekelijks nieuwe unieke teksten te schrijven.

90% klikt alleen op de eerste tien

Het hebben van een geweldige website garandeert niet dat klanten door de deur zullen lopen. SEO voor taxibedrijven helpt ervoor te zorgen dat je hoog in de zoekmachine resultaten verschijnt, zodat klanten je kunnen vinden.

Vindbaar zijn in je regio

Je wilt ervoor zorgen dat potentiële klanten je website kunnen vinden met behulp van de zoektermen die voor jou relevant zijn. Wij kunnen je website optimaliseren voor jouw doelgroep, locatie en andere belangrijke criteria.

Vindbaarheid / betaalde advertenties

In tegenstelling tot de reclame, die zodra je stopt met betalen verdwijnt, kan zoekmachine optimalisatie de komende jaren rendement opleveren voor je naamsbekendheid en het website verkeer van je bedrijf.

2. Incl. teksten

Veel inhoud verbetert en versterkt elk ander facet van je marketing. De werkzaamheden van Taxi Marketing variëren van het (her)schrijven van teksten & linkbuilding. Hoe populair ben je? Hoe vaak wordt er over jouw bedrijf gesproken? Hoe relevant ben jij? Taxibedrijven opereren vooral lokaal. Je moet daarom dus vaak de regio waarin je actief bent benoemen in je teksten.


Meer verkeer

Taxi Marketing produceert waardevolle inhoud die meer bezoekers naar je taxi website brengt. Hierdoor zal je bedrijf beter te zien zijn in de zoekmachines en zal je naamsbekendheid aanzienlijk toenemen.

Waardevolle links en delen

De inhoud die Taxi Marketing publiceert op de zogenaamde "link" pagina's stimuleren externe verbindingen en het delen van sociale media die de algehele prestaties van je taxibedrijf in de zoekmachine verbeteren.

100% unieke teksten

Door inhoudelijk sterke artikelen en teksten te schrijven, zorg je ervoor dat er meer vertrouwen is in je product. Daarbij is het belangrijk dat de geschreven teksten 100% uniek zijn, dus niet gekopieerd en geplakt!

3. Linkbuilding

Hoe meer goede, als betrouwbare websites die naar jouw taxi website linken, hoe hoger jij in de zoekmachine “Google” ranking kan komen. Om dit te kunnen bereiken, moet je ten eerste voldoende informatie op je site hebben en aangemeld zijn bij een partnernetwerk.

Aanmelden in ons partnernetwerk

Voor deelnemende klanten hebben wij een partner pagina opgericht. Op deze pagina staan links naar alle "partners" zo kan je in één keer 20 waardevolle backlinks krijgen.

Maandelijks beheer

Het is belangrijk dat linkbuilding maandelijks wordt bijgehouden. Taxi Marketing past maandelijks de pagina aan om hier zoveel mogelijk rendement uit te halen.

Meer dan een link naar je website

Linkbuilding is meer dan alleen een link naar je website. Het is belangrijk dat de link een belangrijke zoekterm bevat zoals bijvoorbeeld: "Taxi Amsterdam".

4. Google Adwords

Er hangt een hoog prijskaartje aan het betalen-per-klik en hoog scoren in Google of Facebook. Taxi Marketing kan jou exact vertellen hoeveel je moet investeren voor maximaal resultaat. Wij hebben namelijk ervaring met meer dan honderd taxibedrijven. Taxi Marketing laat je graag kennismaken met de voordelen van Google AdWords. Mede om deze reden vragen wij géén opstartkosten voor de campagne, daar waar vele bedrijven dit wel doen.

50% is afkomstig van zoekmachines

Personen die op zoek zijn naar een taxibedrijf in de buurt maken hun beslissingen meer dan ooit online. Taxi Marketing helpt je duizenden potentiële klanten te bereiken via zoekmachines en social media platforms.

300% rendement op jouw investering

Gedrukte reclame is erg duur en is moeilijk te meten als het gaat om resultaten. Taxi Marketing stelt je in staat om met online marketing je specifiek te richten op de klanten die voor jou relevant zijn.

Betrek de juiste mensen

Duizenden potentiële klanten zoeken naar een taxibedrijf via Google, Bing en Yahoo. Jij kunt deze potentiële klanten bereiken door te adverteren via deze zoekmachines. Het is snel op te zetten en heeft een onmiddellijke impact op je websiteverkeer!

5. Facebook Ads

Je huidige en toekomstige klanten zijn onderdeel van onlinegemeenschappen, zoals Facebook en Twitter. Social media reclame drijft potentiële klanten naar je bedrijfspagina's, wat vervolgens voor meer klandizie zorgt en verbetering van je naamsbekendheid.

Vergroot je bereik

Zodra een klant je advertenties heeft ontvangen, wordt hij of zij een kanaal voor verdere distributie. Bijvoorbeeld naar vrienden, kennissen of familie. Dit is het belangrijkste voordeel van sociale media reclame: je huidige klanten creëren een groter marketingbereik voor jouw taxibedrijf.

Bereik de juiste mensen

Social media stelt je in staat om je klanten beter in beeld te brengen. Bijvoorbeeld op basis van hun leeftijd, locatie en interesses. Je kunt je zelfs richten op klanten die al interesse hebben getoond in jouw taxibedrijf. Via sociale media kun je meten, en meten is weten!

Facebook verjaardagsactie

Adverteren kan beter dan ooit tevoren. Via Facebook adverteren wij met een verjaardagsactie. Deze advertentie wordt alleen getoond aan mensen in een straal van 40 km binnen je taxibedrijf en die binnen 1 week jarig zijn

6. De voordelen van Taxi Marketing

Bij Taxi Marketing kun je er altijd vanuit gaan dat zoekmachinereclame te allen tijde in goede, zeer professionele, handen ligt. Bij Taxi Marketing weten wij hoe wij succesvolle reclamecampagnes moeten inzetten. Wij staan altijd bij je, van zoekwoordonderzoek & rekeningstructuur tot het maken en bijhouden van advertenties en prestaties.

Experts in online reclame

Je online reclame moet worden beheerd door deskundigen die gespecialiseerd zijn in je branche. Wij hebben ruime ervaring in online reclame voor taxibedrijven. Wij beheren je campagnes volledig, zodat jij je kunt richten op wat het meest belangrijke is: het runnen van je taxibedrijf!

Waar voor je geld

In tegenstelling tot andere reclamemiddelen betaal je met zoekmachine-adverteren alleen wanneer iemand op je advertentie klikt. Je geeft precies aan hoeveel je wilt besteden aan de campagnes en je kunt de campagne pauzeren en hervatten op elk gewenst moment.

Betrek de juiste mensen

Je advertenties worden alleen geactiveerd door mensen die één van je zoekwoorden in de zoekmachine typen. Je kunt ook bepalen op welke geografische gebieden je je wilt richten, wat betekent dat je altijd de meest relevante vooruitzichten aantrekt.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 taxibedrijven

Wij vertellen je graag over onze taxi websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.


Stel je vraag via WhatsApp

Telefonisch contact? Bel nu 085-4898488
whatsapp