Alles wat je nodig hebt in één pakket

Wij helpen je graag verder. Bel voor meer info met 023 - 8 4444 04

1. Website

Onze taxi websites hebben maar één doel: bezoekers verleiden om bij jou een ritje te boeken. Met enkele pagina's en een paar foto's kun je niet onderscheiden. Met 30 pagina's wel. Met bijvoorbeeld een pagina voor vervoersmogelijkheden, een online reserveringsformulier en een referentiepagina klikken je bezoekers niet zo snel weg!

30 Vindbaarheidspagina's

Hoe meer pagina's je website bevat, hoe beter vindbaar je bent. Wij leveren een website af met 30 unieke pagina's! Bijvoorbeeld een pagina voor particulieren. De bezoeker zal niet snel wegklikken wanneer de inhoud van de website uniek en aantrekkelijk is.

Taxi rit berekenen

De rit bereken- en bestelmodule van taxiID is dé oplossing voor taxibedrijven. Bestellen is zeer eenvoudig. De ingebouwde ritprijs berekening geeft klanten vooraf inzicht in de ritprijs.

Teksten & foto's inbegrepen

Bezoekers lezen niet, maar "scannen" een tekst. Onze teksten zijn in hapklare brokjes en altijd voorzien van afbeeldingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij exact waar jouw bezoekers naar kijken.

2. Geschikt voor smartphones

Een reservering vindt vaak plaats via de smartphone. Onze snelle en makkelijke mobiele website past zich automatisch aan naar het mobiele beeldformaat, de website is gericht op een "call-to-action". Nooit eerder is het zo belangrijk geweest voor taxibedrijven om een mobiele website te hebben. Wij realiseren dit voor jouw taxibedrijf!

Geschikt voor alle apparaten

Met welk apparaat de site wordt bezocht, maakt helemaal niet uit bij onze websites. De bezoeker zal altijd de gewenste informatie te zien krijgen en dat op het juiste beeldformaat.

Supersnelle website

Een smartphone geschikte website laadt veel sneller en kan in alle informatie voorzien. Daarnaast bekijkt 70% van de bezoekers je website via hun smartphone. Dan is het toch ideaal dat je website aan de mobiele eisen voldoet?

Een passende huisstijl

De mobiele website is geheel in je eigen huisstijl ontwikkeld, omdat de website zich aanpast naar het beeldformaat van de mobiele telefoon. Zo sluit alles naadloos op elkaar aan!

3. Taxi Pagina's

Het spreekt voor zich dat je als taxibedrijf vele verschillende vervoersmogelijkheden aanbiedt, maar dat weet de klant niet. Wij voorzien de website van verschillende pagina's over directievervoer, luchthavenvervoer, rit reserveringsmogelijkheden en nog veel meer.

Unieke taxipagina's

Wij voorzien je taxi website van 30 pagina's. Deze bestaan onder andere uit pagina's over de vervoersmogelijkheden, tarieven, online reserveren en nog veel meer.

Sociale Media Integratie

"Integratie" is het automatisch tonen van bijvoorbeeld Facebookberichten op je website. Ook de fotogalerij en klantenbeoordelingen worden door ons aangestuurd. Zo creëren wij online mond-tot-mondreclame.

Klantenservicepagina

Wil de bezoeker meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kan hij/zij dit heel eenvoudig aanvragen middels onze speciale klantenservicepagina's.

4. Social Media Advies, Profielen + Integraties

Social media is geen speeltje meer voor jongeren. Inmiddels maakt de helft van de Nederlandse internetters gebruik van social media. Het is dé manier om met uw gasten in contact te blijven en nieuwe te bereiken. Taxi Marketing heeft een naadloze integratie met Facebook en is vanuit het CMS-systeem eenvoudig bij te werken.

Social Media Makeover

Het is belangrijk dat je Facebookpagina er opvallend en interessant uitziet. Daarom nemen wij je pagina onder handen en halen hier zoveel mogelijk winst uit voor je bedrijf.

Automatische Website-Integratie

We koppelen je Facebookpagina aan je website. We zorgen ervoor dat jouw Facebookacties zichtbaar zijn op je website. Dit voor optimale zichtbaarheid van jouw taxibedrijf!

Positieve Klantbeoordelingen

De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Daarom besteden wij veel aandacht aan je klantbeoordelingenpagina. Deze is overigens ook gekoppeld aan je Facebookpagina.

5. Huisstijl

Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl naadloos aansluit bij jouw taxibedrijf. Wij ontwerpen je flyers, posters, cadeaukaarten, spaarkaarten en noem maar op. Zo laat jij een uitstekende indruk achter. Een goede eerste indruk maak je namelijk maar één keer!


Logo- & visitekaartontwerp

Wij zijn staat om een groot aantal logo's en visitekaarten binnen één uur te ontwerpen. Ben je toch ontevreden over het logo? Dan starten wij samen een wedstrijd op de website ontwerpenvoorgeld.nl.

Re-design

Heb je al een huisstijl, maar is deze aan vernieuwing toe? Wij moderniseren en passen je huidige huisstijl aan, zodat het er weer fris uitziet. Zo blijft je website interessant en aantrekkelijk voor de bezoeker!

Alles wat je nodig hebt

Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl aansluit op jouw wensen en op jouw taxibedrijf. Dit geldt ook voor overige gedrukte materialen, zoals flyers, posters en/of brochures. Wij helpen je graag verder op weg!

6. Flyers

Wij ontwerpen flyers die aansluiten bij de huisstijl van je website. Wij vinden het belangrijk dat je flyer doeltreffend is en de juiste inhoud bevat. Het is belangrijk dat de leerling in één oogopslag ziet wat een taxirit kost en wat je als taxibedrijf te bieden hebt.


Voordelig drukwerk

Voordelig je ontwerpen laten bedrukken? Dan zit je bij ons zeker goed. Door onze jarenlange samenwerking met de drukkerij kunnen wij dit voor een lager bedrag realiseren.

Kortingskaarten

Naast flyers en posters ontwerpen wij ook kortingskaarten voor je. Met deze middelen vergroot je je opvallend- en naamsbekendheid. Je laat een uitstekende indruk achter!

Doeltreffende activiteiten

Hoe doeltreffend zijn jouw activiteiteiten nou eigenlijk? Wij geven advies op al je vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

7. AdWords

Betalen per klik en hoog scoren in Google of Facebook is duur. Niet iedere taxibedrijf heeft hier succes mee. Een goede analyse van je websitebezoekers, tarieven en concurrenten is belangrijk. Wij kunnen je exact vertellen hoeveel je moet investeren voor optimaal resultaat, dankzij onze ervaring met meer dan 100 taxibedrijven.

Getest op meerdere taxibedrijven

Onze Google Adwords-campagne is getest door meerdere bedrijven in verschillende regio's. Al deze bedrijven hebben meer klanten binnengehaald.

Geen opstartkosten

Wij laten je graag kennis maken met de voordelen van Adwords. Mede om deze reden vragen wij géén opstartkosten voor de campagne, daar waar vele bedrijven dit wel doen!

Klikfraudebestrijding

Wij zijn tegen klikfraude. Wanneer blijkt dat er te vaak onterecht op jouw advertentie wordt geklikt, storten we het bedrag dat hiervoor in rekening is gebracht terug op je rekening.

8. Vindbaarheid

Zoekmachinevriendelijke teksten zorgen ervoor dat je taxibedrijf hoog scoort in Google. De concurrentie binnen de taxibranche is groot, dus is het belangrijker dan ooit om goed vindbaar te zijn. Het is belangrijk dat de teksten 100% uniek zijn om zo hoog mogelijk te scoren in de Google-ranglijst.

» Lees meer over de vindbaarheid

Zelf aan de slag

Wij helpen je graag verder met de vindbaarheid van je taxi website. Wij geven je tips en adviezen over hoe je je vindbaarheid aanzienlijk kunt verhogen.

Zoekmachinevriendelijke website

Door je website te voorzien van unieke teksten vergroot je de vindbaarheid van je website. Mede hierdoor zal je website een hogere positie in de Google-ranglijst bemachtigen.

Linkbuilding

Een andere manier om je vindbaarheid te vergroten is linkbuilding. Je kunt ervoor kiezen om je aan te melden in onze linkbuildingpartnernetwerken.

9. Klantenservice

Wij beseffen ons als geen ander bedrijf dat aftersales en service de gewoonste zaak van de wereld zijn. Je kunt ons voor al je vragen op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 telefonisch bereiken. Ook is het mogelijk om per mail contact met ons op te nemen. Dit kan via: info@taximarketing.nl.

Bereikbaar & persoonlijk

Heb je vragen of wil je een wijziging aanbrengen in je website? Dan kun je deze online, telefonisch én persoonlijk doorgeven. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online bereikbaar.

Géén uurtje-factuurtje

Bel ons gerust voor kleine wijzigingen. Bij ons kom je nooit achteraf voor verassingen te staan. Bij Taxi Marketing profiteer je van full-service. Wij doen namelijk niet aan uurtje-factuurtje!

Strategie & advies

Taxi Marketing heeft ervaring met meer dan 100 bedrijven. We kunnen je exact vertellen wat het meeste rendement oplevert voor jouw taxibedrijf. Taxi Marketing helpt je graag verder!

10. Webhosting & Onderhoud

Na de oplevering bieden wij je nazorg. Vanzelfsprekend krijgt u een webhostingspakket van 1000MB, zonder beperkingen en gebaseerd op fair use policy, domeinnaam, email enz. Kleine wijzigingen zijn hierbij inbegrepen!

99% Uptime Garantie

Wij garanderen dat je website goed blijft werken! Facebookkoppelingen, invulformulieren, updates & bescherming tegenover geautomatiseerde hacks zijn allemaal inbegrepen.

Backup

Iedere maand wordt er een backup van je website gemaakt, mocht er iets met de website gebeuren. Dan kunnen wij direct alles terugzetten, zodat er niks verloren gaat.

Altijd up-to-date

Om de zoveel tijd zijn er nieuwe updates beschikbaar om de website optimaal te laten werken. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 taxibedrijven

Wij vertellen je graag over onze taxi websites, apps, flyers en vindbaarheidsoplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.


Stel je vraag via WhatsApp

Telefonisch contact? Bel nu 085-4898488
whatsapp